huc-zdeslav-hrepic-coach-suradnik

Zdeslav Hrepić

Podijeli:

Tko je Zdeslav Hrepić?

Zdeslav Hrepić je diplomirao fiziku i politehniku na nastavničkom studiju PMFa u Splitu 1998. godine, a zatim na Kansas State University magistrirao fiziku (2002) i doktorirao u području poučavanja prirodnih znanosti (2004). Od 2004. godine je na dva državna sveučilišta u USA predavao niz kolegija vezanih za fiziku i za metodiku prirodnih znanosti te postaje redoviti profesor fizike. Prošle godine se vratio u Hrvatsku, na otok Brač i sada fiziku predaje u osnovnoj i srednjoj školi.

Objavio je više od 70 znanstvenih radova s međunarodnim recenzijama vezanih za metodiku fizike, primjenu obrazovnih tehnologija, strategije aktivnog poučavanja, ulogu mentalnih modela u poučavanju i sl.

Osobnim razvojem se bavi intezivno od početka poslijedipolomskog studija, a life coachingom napose zadnjih desetak godina. U toj je domeni stekao brojne akreditacije: 

 

Kao entuzijast za fiziku, za osobni razvoj i za duhovnost, razvio je “Put fizike”, koji objedinjuje ova područja i koji je opisao u svojoj knjizi “Živa fizika: Zakoni prirode kao životne metafore. 

Knjigu možete preuzeti na Zdeslavovim web stranicama.

Održana predavanja:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića