Uvod u coaching | Dragan Knežević | HUC Osnove coachinga Modul 1

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

Uvod u coaching:

Dragan Knežević, jedan od osnivača Hrvatske udruge za coaching, drži prvi modul programa Osnove coachinga.

U prvom od sedam modula, prolazit ćemo definicije coachinga, njegovu primjenu, povijesni razvoj te struke, primjere izvedbe coachinga u praksi, razumijevanje coaching procesa u interakciji coacha i klijenta, ugovaranje, evaluaciju i druge polazišne koncepte koji polaznicima pružaju razumijevanje struke coachinga.

Poslušajte Draganovu video najavu predavanja:

Uvod u coaching - Q&A:

U drugom dijelu prvog modula, održali smo Q&A susret s Draganom i produbili uvod u coaching, prolazeći kroz brojna poznata pitanja o coachingu, kao i ona od polaznika.

Poslušajte Draganovu video najavu Q&A sessiona:

Picture of Dragan Knežević

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom, s dozom humora, direktno, s diskrecijom i „no bullshit” pristupom. Individualno, timski i grupno​.

PROFIL

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića