ana-berkovic-crnkovic-coach-suradnik

Ana Berković Crnković

Podijeli:

Tko je Ana Berković Crnković?

Ana Berković Crnković je licencirani coach strateških intervencija pri Institutu Robbins-Madanes. Bavi se relationship coachingom – zdravim partnerskim odnosima, prevladavanju krize nakon rastave te ovisničkim odnosima. 

“Završila sam studij engleskog i ruskog jezika i književnosti u Zagrebu. Većinu svojeg profesionalnog života bavila sam se organizacijom tečajeva poslovnog jezika i komunikacijskih vještina za domaće i strane tvrtke u Hrvatskoj.

Nerijetko se tijekom dugogodišnje suradnje s mojim klijentima događalo da se nastava jezika preraste u nešto drugo – u razgovore o problemima na poslu, u obitelji i životu, općenito. Na stranom jeziku, naravno.

Upravo na prijedlog svojih učenika, odlučila sam unaprijediti vještine motivacije i iznalaženja kreativnih solucija kako bi moji klijenti ostvarili puni potencijal u svim sferama života. Kako sam se i sama dugo borila sa nezdravim emocionalnim obrascima, tražila sam savršeni medij koji će objediniti kvalitetne alate i strategije upravo u tom području.

Nakon dugogodišnjeg proučavanja NLP tehnika, te pohađanja seminara Wilberta Alixa i Rupde Ji, na kraju sam pronašla nešto što je u potpunosti zadovoljilo moju intelektualnu znatiželju i potrebu za duhovnom komponentom i omogućilo mi da izrazim svoju kreativnost u  okvirima psiholoških tehnika na kojima se ovaj program temelji.”

Anu možete kontaktirati putem njenog osobnog website-a.

Održavana predavanja:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića