zeljka-bracun-huc-poslovna-strana

Poslovni plan za coaching | Željka Bračun | #HUCPoslovnaStrana Ep. 04

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

U siječnju 2023. predavanje nam je održala Željka Bračun.

Željka:

“U sklopu predavanja ‘Poslovni plan za izlazak na tržište u coaching poslovanju’, želim proći ključne elemente kod izrade poslovnog plana kako bih vam približila pisanje poslovnog plana za coaching kao temelj za pripremu vašeg rasta i razvoja.

Cilj predavanja „Poslovni plan za coaching“ je pojasniti svrhu izrade poslovnog plana, metodologiju poslovnog planiranja, važnost prikupljanja podataka te približiti važnost i principe pisanja poslovnog plana, bez obzira radi li se o pokretanju coaching posla ili o nastavku poslovanja. Poslovni plan je nacrt budućeg poslovanja koji nameće brojna pitanja s ciljem da smanjite rizik.”

Željka Bračun

Željka Bračun

"Od prvog dana u svom poslu imam bliski kontakt s klijentima, što mi je omogućilo da steknem iskustvo i upoznam različite načine življenja i karaktere ljudi. Navedeno me je često dovodilo da se nađem u ulozi coacha i motivatora."

PROFIL

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića