zeljka-bracun-coach-suradnik

Željka Bračun

Podijeli:

Tko je Željka Bračun?

Željka Bračun, financijska savjetnica i Life Coach:

“Imam preko 25 godina iskustva u financijama i bankarskom sektoru, gdje sam obavljala poslove upravljanja financijama (priljevima i odljevima) i financijskim osobljem te pružala savjete o financijskim poslovanju, oštrila svoje vještine i znanja o financijama, financijskom tržištu, organizaciji i razvoju, prodaji, osiguranju, porezima, procjeni rizika te zakonskih regulativa.

Kroz dugogodišnji rad u kreditnom sektoru sa obrtnicima i vlasnicima poduzeća, s kojima sam svakodnevno prolazila kroz analize njihovog poslovanja, uspoređivala ih sa trenutnim prilikama na financijskom tržištu i njihovom ekonomskom i financijskom situacijom, razvio se i moj interes za investicije. Upravo to me je dovelo do mog rada kao investicijski savjetnik te sam za to licencirana od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga.  

Od prvog dana u svom poslu imam bliski kontakt s klijentima, što mi je omogućilo da steknem iskustvo i upoznam različite načine življenja i karaktere ljudi. Navedeno me je često dovodilo da se nađem u ulozi coacha i motivatora. 

Potreba da u svom radu razvijam razne kompetencije, znanja i vještine probudilo je u meni ljubav prema učenju i edukacijama te sam certificirani Life Coach od 2014. godine prema programu TT Coaching® Academy

Smatram da u Hrvatskoj ima puno ambicioznih pojedinaca koji bi se željeli otisnuti u poslovne vode, ali su u strahu od birokracije, kreditnih i financijskih institucija, kompliciranog bankarskog jezika, ostali samo na ideji. Svoj rad vidim kao priliku da pomognem takvim i sličnim ljudima kroz uslugu financijskog life coachinga da krenu dalje od ideje koja nikada nije ugledala svijetlo dana i dođu na svoj cilj. 

Željka je 2017. završila i edukaciju za PEAT terapeuta kod poznatog Živorada Mihajlovića Slavinskog, čiji rad nastavlja njegova supruga Dubravka Stojković.

Održavana predavanja:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića