predrag-kvolik-huc-poslovna-strana-ep-03

Prodajni mindset i pricing power u coaching poslovanju | Predrag Kvolik | #HUCPoslovnaStrana Ep. 03

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

Predavanje Predraga Kvolika je usmjereno na podršku coachevima u odupiranju pritiscima oko formiranja cijena, pogotovo u doba rastućih cijena u kojem mnogi očekuju da im se izađe u susret s popustima.

Koncept “pricing power” (PP) ili snaga određivanja cijene je potencijalni odgovor na takve izazove.

PP spada u napredne koncepte formiranja cijena te ga kao takvog nije tako lako koristiti. Bez vjere u sebe, dobrog osobnog branda i marketinga “dodane vrijednosti” za korisnike nemate temeljne elemente za oslanjanje na PP.

PP je kao čarolija iz Harry Pottera! Expecto patronum! Nije jednostavna za izvesti, ali je djelotvorna u razvoju Vas kao coacha i Vašeg posla.

Više od polovine PP principa je oslanjanje na ideju premium proizvoda. Pregovarate li s velikim kompanijama, onim brzorastućim ili pak s “kompanijama jednorozima”, PP bi mogao biti način kako tržiti Vaš proizvod ili uslugu.

Predrag Kvolik

Predrag Kvolik

Predrag Kvolik je čovjek s nekoliko karijera. Trenutno je u trećoj godini uspješnog poslovanja kao Senior Human Resources Generalist, pod svojim brandom Pozitivni pomak. Aktivan je na LinkedIn-u, gdje više od 8000 ljudi prati njegove redovite objave. Pročitajte više o Predragu na njegovom Coach suradnik profilu.

PROFIL

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-podcast

Marina Jelić

Marina Jelić je magistra socijalnog rada, coach za osobni razvoj i mentalno zdravlje, Heal Your Life trener i psihoterapeut u edukaciji.

“U posljednih 15 godina direktnog

PROČITAJTE VIŠE...