predrag-kvolik-huc-coach-suradnik

Predrag Kvolik

Podijeli:

Tko je Predrag Kvolik?

Predrag Kvolik je čovjek s nekoliko karijera. Trenutno je u trećoj godini uspješnog poslovanja kao Senior Human Resources Generalist, pod svojim brandom Pozitivni pomak.

Aktivan je na LinkedIn-u, gdje više od 8000 ljudi prati njegove redovite objave.

Svoj poslovni put je počeo kao diplomirani inženjer kemijske tehnologije pri FKIT-u Sveučilišta u Zagrebu i u 12 godina prošao je put od tehnologa, preko voditelja odjela do šefa proizvodnje.

Zatim je 23 godine radio u struci prodaje za veliku međunarodnu korporaciju Mettler Toledo i pokrivao tržište Bosne i Hercegovine prodavajući opremu koju je koristio u kemijskoj industriji, gdje je stekao direktno poznavanje umijeća prodaje.

 U svojoj 61. godini, uz pomoć sredstava Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, probijajući granice age-izma, pokreće paušalni obrt za ljudske potencijale.

 Predrag je od 2018. involviran u coaching svijet, otkad je završio Elevate EMCC EQA akreditiranu Školu coacheva kod Tihane Dragičević u trajanju od 80 sati, kao i Školu trenera od 60 sati.

Održavana predavanja:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića