huc-marina-jelic-coach-suradnik

Marina Jelić

Podijeli:

Tko je Marina Jelić?

Marina Jelić je magistra socijalnog rada, coach za osobni razvoj i mentalno zdravlje, Heal Your Life trener i psihoterapeut u edukaciji.

“U posljednih 15 godina direktnog rada sa ljudima i isto toliko godina usavršavanja i educiranja naučila sam da poanta osobnog razvoja, koja je svima zajednička bez obzira pred kojim se izazovom nalaze i bez obzira koji cilj ispred sebe imaju, osobni ili poslovni, nije da postanu najbolja verzija sebe, nego da bolje upoznaju verziju sebe koja jesu danas, nauče je prihvatiti i živjeti sa njom.

Tek tada imamo vještine i sposobni smo napredovati i nadograđivati onaj dio sebe koji želimo te ostvarivati svoje ciljeve. Ključ je u razumijevanju i prihvaćanju sebe te razvijanju povjerenja u život.”

O Marini možete pročitati na njenim web stranicama 

Profesionalne edukacije:

Održana predavanja:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića