silvija-podoljak-huc-akademija

Intuitivni coaching | Silvija Podoljak | #HUCAkademija Ep. 10

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

Silvija Podoljak:

“Predavanje Intuitivni coaching dat će jednu novu perspektivu u radu s klijentima kroz slušanje vlastitog unutarnjeg glasa. Ova grana coachinga dio je holističkog pristupa coachingu, razvijena je u posljednjih nekoliko desetljeća. Potječe iz nekoliko izvora uključujući tradicionalni coaching, psihologiju, duhovnost i druge  alternativne tehnike.

Cilj predavanja je osvijestiti intuiciju kao snažan alat u svom radu. Polaznici će naučiti što znanost kaže na intuiciju, kako izgleda rad s klijentima kroz intuitivni coaching, koje su sve tehnike i alati kroz koje se možemo približiti našim klijentima i podržati ih u uklanjanju emocionalnih blokada i postizanju emocionalne ravnoteže.

Polaznici će imati priliku postaviti pitanja o ovom pristupu coachingu koji se fokusira na korištenje intuicije kako bi se pomoglo klijentima da razviju svoj puni potencijal.”

Picture of Silvija Podoljak

Silvija Podoljak

Silvija Podoljak je magistra ekonomije, poslovna trenerica, coach i komunikacijska savjetnica s više od 70 završenih edukacija osobnog i profesionalnog razvoja. Svoje iskustvo u javnom nastupu i medijima te leadershipu stekla je i kroz 18-godišnji rad na vodećim pozicijama u turizmu.

PROFIL

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića