huc-poslovna-strana-martina-raskaj

U 3 koraka do klijenata na LinkedIn-u | Martina Raškaj | #HUCPoslovnaStrana Ep. 06

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

U prosincu 2023. predavanje nam je održala Martina Raškaj.

Martina:

“Znate li da LinkedIn nije uštogljena društvena mreža na kojoj se svi samo hvale? Ako imate znanje, ovaj komunikacijski kanal može postati Vaš novi izvor prihoda! Na predavanju ‘U 3 koraka do klijenata na LinkedInu’ saznat ćete sastojke za recept kako biti uspješan na ovoj poslovnoj društvenoj mreži. Naučit ćete urediti ključne dijelove svojeg profila kako bi postao magnet za klijente, kako pisati sadržaj koji privlači vaše idealu ciljanu grupu, te koje sve aktivnosti redovito raditi kako biste ojačali svoj brend i privukli još više kvalitetnih klijenata.”

Pogledajte više o Martininom radu u medijskim i drugim objavama na njenom website-u

Više o temi LinkedIn-a pogledajte na playlisti na Martininom YouTube kanalu.

Poslušajte Martininu video najavu ovog predavanja:

Tko je Martina Raškaj?

Martina Raškaj – Konzultantica za CV i LinkedIn

Martina je magistra ekonomije te je u 10 godina karijere bila komercijalistica, suradnica u marketingu te direktorica male firme. Radila je u trgovini, poljoprivredi i financijskom sektoru.

Nakon što je 2017. sa svojom viralnom kampanjom „Tražim poslodavca iz snova“ uspjela pronaći svoje novo radno okruženje i napokon se zaposliti u marketingu, u svoje slobodno vrijeme se počela baviti savjetovanjem za životopise i motivacijska pisma.

Povežite se s Martinom na njenom LinkedIn profilu i website-u

Zapratite Martinin YouTube kanal za više o sličnim temama.

Picture of Martina Raškaj

Martina Raškaj

Od 2018. Martina je privukla preko 450 zadovoljnih klijenata. Sve one koji žele bolji posao uči kako napisati životopis i prikazati se kao idealan kandidat za posao kako bi dobili više poziva na intervju, a preko 80% onih koji su slijedili njezine upute uspjeli su dobiti posao u manje od 2 mjeseca.

Samozaposlene poduzetnike koji pružaju usluge uči kako u 12 tjedana do autentičnog brenda, šire mreže kontakata te boljih klijenata bez da provode puno vremena na LinkedInu.

U svojem poslovanju, a i privatno, vodi se svojom životnom misijom: pokretanje pozitivnih promjena! 🙃

LinkedIn profil

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića