luka-solta-huc-poslovna-strana

Istaknite se kao coach s kvalitetnim audiom i videom | Luka Šolta | #HUCPoslovnaStrana Ep. 01

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

U listopadu 2022. Luka Šolta nam je održao prvo predavanje HUC Poslovne strane.

Luka:

“Globalna događanja su otvorile digitalno tržište na jednoj novoj razini i danas je posve normalno konzumirati seminare, predavanja i individualni coaching putem video poziva. Prije samo nekoliko godina, to je spadalo u progresivne metode rada.

Putem video poziva, prenose se samo audio i video informacije. S obzirom na to da ćete se vrlo vjerojatno spajati na razne video pozive, makar za sastanke u korporacijama, bilo bi dobro osigurati kvalitetnu tehnologiju za taj novi pristup komunikacije.

Većina ljudi još uvijek sudjeluje u video pozivima s minimalnom tehnologijom koja dolazi uz njihov laptop. To je izvrsna prilika za vas da preuzmete konkurentnu prednost kao coach i predavač koji nastupa u digitalnim vodama i istaknete se s kvalitetnim audio i video prijenosom.

Razredi investicija u audio i video tehnologiji su mnogi. Obradit ćemo i pristup bez ikakve investicije, odnosno, kako optimizirati svoj video prijenos s bilo kakvom tehnologijom koju imate. Nakon toga, dobit ćete uvid u razne razrede i cijene tehnologije i na vama je da odlučite o svom smjeru kretanja.”

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića