bredy-tudina-coach-suradnik

Bredy Tuđina

Podijeli:

Tko je Bredy Tuđina?

Bredy Tuđina, dipl. oec, prof., osnivačica je i predsjednica Centra Premin, osnovanog 2013. Moglo bi se reći da je njen put osobnog life coacha započeo davne 1993. kad se priključila grupi čiji je glavni fokus bio put svijesti. Aktivni član te zajednice koja je obilježila njen privatni i profesionalni život i u kojoj je učila o unutarnjem svijetu sebe i drugih bila je pune 23 godine. 

Bredy ima više od trideset godina radnog iskustva u međunarodnim organizacijama, privatnim školama, nevladinom i korporativnom sektoru i trideset godina strastvenog, posvećenog fokusa na otkrivanju unutarnjih svjetova i potencijala kroz seminare, radionice, povlačenja i edukacije, od kojih su neke pobrojane niže. 

Danas joj je u fokusu rad s klijentima jedan na jedan i iza sebe ima zadovoljne klijente od Kanade, Amerike, Dubaia, preko Italije, Češke pa naravno sve do Hrvatske. Povremeno, po inspiraciji i na poziv, vodi aktivne meditacije i povlačenja. 

Edukacije: 

Održana predavanja:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića