toni-babic-huc-akademija

Primjena sistemskog ciljnog modela u coachingu | Toni Babić | #HUCAkademija Ep. 03

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

Na radionici ćemo se baviti primjenom sistemskog ciljnog modela Petera Schütza kakav se koristi u Neuro-linvističkoj psihoterapiji i coachingu te njegovim osobitostima i razlici/sličnosti s popularnim GROW modelom. Polaznici će naučiti kako se strukturirano vježba rad s modelom, eksternaliziraju unutranji procesi klijenta te će moći postaviti pitanja o modelu uvrštenom u priznate psihoterapijske metode kroz EANLPt koja je članica Europske asocijacije za psihoterapiju (EAP).

Tko je Toni Babić?

Toni Babić je certificirani Provocative Change Works praktičar, iNLP coach i NLP trener. Vlasnik je tvrtke Praktikum sustavi d.o.o., agencije za razvoj ljudskih potencijala koja pomaže organizacijama i pojedincima da razviju motivaciju, vještine i obrasce ponašanja potrebne za uspjeh.

U svijet coachinga ušao je 2008. godine i rano se specijalizirao za rad na izazovima uspjeha na poslu u područjima liderstva i direktne prodaje. Od 2011. se profesionalno posvećuje radu s liderima i timovima kojima pomaže razvijati organizacijsku kulturu kojoj ljudi žele pripadati. S privatnim klijentima pretežno radi na osobnoj promjeni i oslobađanju od neželjenih stanja i navika.

U radu koristi brojne asocijativne i imaginativne tehnike (ciljni i LaB model, asocijativne karte, mini konstelacije) te rad s metaforama. Ono što ga razlikuje od većine kolega je korištenje provokativnih tehnika (Provocative Change Works Nicka Kempa) pomoću kojih pomaže klijentima u ubrzavanju promjena i rješavanju složenih problema.

Profesionalne edukacije:

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-podcast

Marina Jelić

Marina Jelić je magistra socijalnog rada, coach za osobni razvoj i mentalno zdravlje, Heal Your Life trener i psihoterapeut u edukaciji.

“U posljednih 15 godina direktnog

PROČITAJTE VIŠE...