tereza-begovic-gudelj-huc-akademija

NLP tehnike za uspješno vođenje timova | Tereza Begović Gudelj | #HUCAkademija Ep. 04

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

Tereza Begović Gudelj ima dugogodišnje profesionalno iskustvo vođenja multidisciplinarnih i međunarodnih timova u projektima koji su sezali do 11 milijuna eura, s članovima tima nekad i iz 7 država.

“Dugo sam mislila da je ključ projektnog uspjeha u procedurama i standardima. Ne umanjujem njihovu važnost, međutim, sa svakim novim projektom bilo mi je sve teže brzo postići radnu atomosferu i funkcionalnost. 

Zašto?

Zato što su projekti postajali kompleksniji, timovi širi i, najvažnije od svega, sve različitiji. Ono što je uspijevalo kod projektnih partnera iz Slovenije, nije kod Bosne i Hercegovine… A, da ne spominjem Kazahstan ili Kinu.

Glavna okosnica bili su ad hoc timovi koji su brzo trebali postati funkcionalni. I odjednom imam ispred sebe ljude na online sastanku, ne znam ništa o njima (unatoč znanju raznih jezika – niti jezik), a trebamo u 12 mjeseci napraviti čudo. 

Ako vas zanima koje NLP metode i alati su mi pomogli da postanemo učinkoviti timovi i smanjimo razinu nesporazuma, pridružite nam se na predavanju. Ključ je, kao i uvijek, u dobro oblikovanoj komunikaciji.”

Tereza Begović Gudelj

Tereza Begović Gudelj

Tereza Begović Gudelj je certificirani voditelj projekata (PMP i IPMA Level C) s velikom željom usavršavanja na području upravljanja rizicima i vođenju timova. Ima više od 15 godina iskustva kao voditelj projekata, a sada i projektnih programa. Završila je edukaciju za profesinalni coaching pri Partus akademiji.

PROFIL

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-podcast

Marina Jelić

Marina Jelić je magistra socijalnog rada, coach za osobni razvoj i mentalno zdravlje, Heal Your Life trener i psihoterapeut u edukaciji.

“U posljednih 15 godina direktnog

PROČITAJTE VIŠE...