huc-akademija-goran-blagus

Implikacije pitanja “zašto” u coachingu | Goran Blagus | #HUCAkademija Ep. 01

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

U rujnu 2022. godine, Goran nam je održao prvo predavanje u novom online izdanju HUC Akademije. Istražujući implikacije pitanja “zašto” u coachingu, osvrnuo se na privlačnost tog pitanja u radu s klijentima, istaknuo potencijalne “opasnosti” koje to pitanje nosi i obradio primjere iz prakse.

Kroz ovo predavanje dobit ćete višedimenzinalni pogled na tematiku pitanja “zašto” u radu s ljudima.

Tko je Goran Blagus?

Goran Blagus radi kao Business Coach i konzultant zadnjih 13 godina kroz svoj brend Business klinika. Pomaže malim biznisima da postanu veliki biznisi putem privlačenja novih i zadržavanja postojećih kupaca s izgradnjom novih i boljih management i poslovnih procesa.

2009. je završio AoEC Executive Coaching u Hrvatskoj, kao druga generacija tog programa iz Ujedinjenog Kraljevstva na našim prostorima. Prije početka rada kao coach je više od 13 godina bio involviran u IT industriji kao vlasnik dviju kompanija.

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića