alida-zorz-miketek-huc-akademija

Tijelo sve bilježi | Alida Žorž Miketek | #HUCAkademija Ep. 02

Podijeli:

Snimka ovog predavanja je dostupna članovima HUC-a, kao i snimke svi drugih HUC predavanja.

Učlanite se ovdje i dobit ćete pristup svim snimljenim edukacijama.

U studenom 2022., članica HUC-a Alida Žorž Miketek nam je održala predavanje za online verziju HUC Akademije.

Alida:

“Kako klijentu pomoći da zaroni dublje od razine razgovaranja o svojim ciljevima ili problemima i trajno usvoji željenu promjenu?

Svi govore da je neverbalno dominatno u odnosu na verbalno, no znamo li zaista zašto? Zbog čega je sve više metoda u coachingu i psihoterapiji usmjereno na tjelesni, iskustveni pristup?

Jedno od najcjelovitijih učenja koje odgovara upravo na ova zanimljiva pitanja zove se Polivagalna teorija, a njen autor je doktor znanosti Stephen Porges. Vrlo razumljivi i primjenjivi koncepti rada sa živčanim sustavom klijenta bit će objašnjeni na predavanju, koje će uključivati i praktične demonstracije sa zainteresiranim polaznicima u grupama i individualno.

Nakon predavanja imat ćete jasniju sliku o stanjima flight, fight i freeze te što učiniti za svako stanje. Moći ćete klijentima približiti koncept prozora tolerancije, tzv. window of tolerance. Saznat ćete zašto je važno naučiti što više o svojim tjelesnim obrascima te kako ih unaprijediti i razviti otpornost, odnosno tzv. resilience.”

Picture of Alida Žorž Miketek

Alida Žorž Miketek

Alida je psihologinja u poslovnom sektoru. Ima 30 godina iskustva u oglašivačkoj djelatnosti i 20 godina iskustva u C-level pozicijama. Zadnjih 7 godina radi i kao interni coach u korporaciji. Pročitajte više o Alidi na njenom Coach suradnik profilu.

PROFIL

Podijeli:

Prijavi se za članstvo

Pročitaj što dobivaš

Sve HUC objave

huc-dragan-knezevic-coach-suradnik

Dragan Knežević

Dragan Knežević je Team coach & Executive coach i nositelj akreditacije Senior Practitioner Level EIA EMCC. Voli reći da radi smisleno, pragmatično, efikasno u bitnom,

PROČITAJTE VIŠE...

Kako biste imali najbolje korisničko iskustvo, stranica huc.hr koristi kolačiće prema Politici privatnosti i Politici kolačića